Val Monte 4-7 mei 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

 

Zondag 6 mei 2018

Wederom een stralende dag. Een aantal deelnemers zit buiten te eten en haast iedereen drink buiten een ‘bakkie’. Wordt weer een fraaie dag. Helaas de maag en darmen komen in opstand. We gaan wel naar het Afrika museum en ja lopend. Leuk museum. Weliswaar zijn niet alle afdelingen open, maar toch zeker de moeite waard. Gelukkig voldoende toiletten. Terug in het hotel maar even naar bed. Yoghurt met fruit als diner. Niet veel wel erg lekker. Nu de avond nog even volhouden.

 

Zaterdag 5 mei 2018

De dag begint met volop zon. Aan het ontbijt zitten we gezellig te keuvelen en we weten nu de route die we maandag moeten nemen naar Jan en Akkie. We gaan ook naar Ibiza. We zadelen onszelf wederom op met een hele drukke periode, maar we hebben we natuurlijk wel veel zin in. Vandaag gaan we op de fiets. Nijmegen wordt wederom het doel. Misschien ook even dag zeggen in Ooij. Het is Nijmegen geworden. Het bevrijdingsfestival hebben we gevonden maar niet bezocht. 6 euro om er in te komen zijn wij niet gewend. In Leeuwarden is het gratis en zo hoort het ook. Iedereen moet er aan kunnen deelnemen. So wie zo teleurgesteld in de stad. Nauwelijks vlaggen. Nee volgend jaar weer lekker in het noorden blijven dus. Het Valkenhof museum bekeken. Daarna weer richting hotel. Meta kreeg een klapband, liep gelukkig goed af, dus fietsen doen we niet meer.

 

Vrijdag 4 mei 2018

Een bijzondere dag om niet in Makkum te zijn. Sinds juli 1980 hebben we de dodenherdenking in Makkum nooit gemist. 32 jaren omdat er er nauw bij waren betrokken en daarna omdat we het wilden en thuis waren. Deze keer in hotel Val Monte. Tijdens het bridgen leggen we de kaarten neer en nemen 2 minuten stilte in acht. Verschillende tijden diverse zenders op smartphones, maar het zijn onze 2 minuten en die lopen niet gelijk met anderen.

Verder een gewone bridgedrive als gebruikelijk. De verzorging is tip top. Tegen alle logica in, we doen zelf ook mee, scoren we heel goed. Nou ja het is niet anders we kunnen ook niet opzettelijk slecht spelen, dat doen we normaliter zonder moeite. Een stralende dag geweest