Soldaat van Orange, weekend bridgearrangement Leidschendam

Maandag 25 juli 2016

Om te beginnen sorry, maar de foto’s staan wat door elkaar. Wat een belevenis. Het trof vrijwel iedereen ook emotioneel, maar het was ook gewoon prachtig. Een hele leuke dag gisteren in het theater met een voortreffelijke verzorging. Soldaat van Oranje toont aan, waar toe iets kan leiden. Toen maar ook zeker nog vandaag de dag. De ruim twee miljoen mensen die zijn wezen kijken die weten wel waar toe idioterie kan leiden. Nu de anderen miljarden in deze wereld nog. Het zit er alweer op. Wij hebben met jullie een heel leuk weekend mogen meemaken. Goeder reis naar huis  als we jullie niet meer hebben getroffen en wie weet misschien tot ziens.

Voor de foto’s scroll je naar beneden en ook als je de tweede serie wilt bekijken moet je opnieuw helemaal naar beneden scrollen.

Zondag 24 juli 2016

Vandaag staat de musical op het programma. We gaan straks om 12:00 de bus in en worden naar het theater gebracht. Ik heb nu net telefonisch contact gehad en krijg zo meteen de informatie betreffende het vervoer door. In ieder geval is het geregeld, dus dat is een zorg minder. Vanochtend stonden er ook kannen koffie en thee klaar, dat de doorstroming tijdens het ontbijt ging een stuk vlotter. We gaan met Beuktours. Onze contact persoon heeft contact gehad met de vervoerder, dus alles is geregeld.

 

Zaterdag 23 juli 2016

De WIFI werkt, dus uploaden maar. Zelf mee gebridged, dus dan weet ik het wel, weer vergeten foto’s te maken. Nou ja dat kan nog wel. We zijn uitstekend verzorgd gisteravond, dat dit komt wel goed. Voor vandaag heeft iedereen zijn/haar plannen al gemaakt. Wij gaan Den Haag bezoeken. Het is mooi weer, dus lekker buiten rondstruinen.

2016-07-23 12.27.35
2016-07-23 12.27.20
2016-07-23 12.52.28
2016-07-23 13.10.14

Natuurlijk ook even naar het binnenhof. Wie van de klassieke meesters houdt moet ook eens een bezoek brengen aan het Mauritshuis.

 

 

Vrijdag 22 juli 2016

We hadden, bijna zoals gewoonlijk, toch weer moeite om de laatste afslag te vinden. Na een tijd dwalen door Leidschendam hebben we het uiteindelijk wel zonder hulp gevonden. De WIFI werkte vrijdag niet, dus foto’s uploaden zit er niet in. Zaterdag maar weer proberen. Dit is het eerste arrangement in Hotel Leidschendam van Boon-a-part. De voortekenen zijn gunstig. Het hotel laat zich van zijn beste kant zien en we krijgen de volledige medewerking. (Verhuizing naar een grotere zaal en het gebruik van vouchers voor de consumpties als voorbeeld)