Paasberg Pinksteren 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Vaste toeristische tips Lochem

Dinsdag 6 juni

Alles net mooi bijgewerkt gaat de server opnieuw plat. Ik schrijf dit nu om 05.30 woensdag ochtend. Het bed nog niet gezien, maar de meeste websites en applicaties draaien weer. Onbegrijpelijk dat een programma als Plesk versie 17, nog wat, nog steeds levensgevaarlijk is. De auto-installer stopt er mee en de server is onbruikbaar. En ik ben de tekst va de zondag en 2e pinksterdag kwijt. Helaas het is niet anders. Straks eerst slapen en komen de foto’s er morgen wel weer op.

 

Zaterdag 3 juni

Bewolking, oké het was voorspeld maar het valt toch wat tegen. Iedereen heeft plannen voor vandaag, dat een gezamenlijk bezoek aan de brouwerij zit er niet in. Wij en vele anderen gaan fietsen. Rondom Lochem wezen fietsen en een bezoek gebracht aan de VVV. We hebben een boottochtje kunnen regelen op de Berkel. Er kunnen 20 personen mee en dat was snel vol. Het weer werd in de loop van de ochtend mooier en mooier. De kinderen in Lochem genoten van de clowns, de speelkussens en de ijsjes. Wij en anderen van de Paasberg genoten van het genieten van de kinderen. Het betrok een beetje, dus wij zijn huiswaarts gekeerd. Wie verder van heus was kreeg te maken met een fikse bui. ‘s Avonds was alles al weer vergeten en toen halverwege de zitting de krasloten aan de beurt waren was het aan alle tafels weer feest. Voor Ellen Born helemaal, want die won een bridgearrangement voor 2 personen.

 

Vrijdag 2 juni

Welkom. Hopelijk heeft iedereen een relaxte reis naar De Paasberg in Lochem gehad. Misschien was je hier al wat vroeger en heb je de omgeving al even verkend. Het loopt niet het makkelijks, maar wel het leukst door het bos naar de stad. De welkomstjournaals liggen vanaf ­± 15:00 uur bij de receptie.