Leidschendam Kerst 2017 The Lion King

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Woensdag 27 december,

We zijn weer goed en wel thuis gekomen. Maar wat een regen onderweg naar het noorden zeg. Nou ja gelukkig hebben we tijdens de kerstdagen redelijk goed weer gehad. We zijn niet zoveel buiten geweest, maar die paar momenten dat we dat waren was het droog. De foto van alle prijswinnaars heb ik nog even wat bewerkt en staat nu ook op deze website. Oh ja Anje, nog bedankt voor jouw hulp om de zaken in goede banen te leiden in het Circus Theater.

 

Dinsdag 26 december, tweede Kerstdag

Wow vannacht om half twee (printer eerst geel leeg en daarna blauw leeg) waaide het even een storm op de 4e verdieping. Gevolg ‘s ochtends was de lucht eindelijk eens schoon en was er zelfs een zonnetje. We gaan al mooi weer richting zomer. Na het ontbijt konden we ons direct gereed maken voor het vertrek naar Scheveningen. Bus was keurig op tijd en dus werd het na tellen, nog eens tellen en nog… een rustige rit naar het Circus Theater. Door de Hubertustunnel, geboord onder het Hubertusduin, langs de Waaldorpervlakte. Alles liep bijna perfect. Buitengewoon aardige hostesses zorgden verder voor een heel prettige bezoek. En een fantastische voorstelling, dus allemaal tevreden gasten.

Maandag 25 december, eerste Kerstdag

Buisness as usual. Het ontbijt is tot 10:00 uur. Dat vindt een aantal gasten wel vroeg, maar klokslag 10:00 uur is ook PV binnen. Het is een grauwe dag, maar velen gaan toch richting Scheveningen. Helaas was het niet bij ons bekend, maar de ijssculpturen waren top. Om 17:00 uur moeten we aan tafel. Niet iedereen slaagde daarin, maar half zes was toch iedereen present. Wat een leuke verassing! Livemuziek. Hele leuke nummers en ook op verzoek. Regelmatig klonk er luid applaus. Het diner liep nu voortreffelijk, dus het was héél gezellig. Om half acht kunnen we los met het bridgen. We weten wie vooraan in de bus moeten zitten, dus als de bus er is, en waarom niet, dan gaat het morgen ook helemaal goed komen.

Zelf zijn we ook even bij het binnenhof geweest. Het Mauritshuis met een mooie versierde kerstboom. Gelukkig toch nog iets met stijl. 

 

Zondag 24 december

Zo dat was rustig onderweg. We hadden 13:00 uur gepland en we hebben 13:00 uur makkelijk gehaald. Kwam goed uit want we moesten wel de zaal nog helemaal inrichten. Sjef zijn advies opgevolgd. Een paar kerststerren en wat lichtjes, de prijsjes ook maar even gebruiken, dus wat batterijen aangeschaft en prompt ziet het er heel anders uit.

Gelukkig hebben we maar gekozen voor deze zaal, want het was nu al moeilijk genoeg om alles op tijd klaar te krijgen. Het diner was lekker en rumoerig. Met zoveel mensen is dat natuurlijk ook logisch. Gelukkig doet de laptop het wel weer. Eens te meer een bewijs dat je niet met slechts één laptop op stap kunt. Ooit was computers mijnn grootste hobby, maar het begint langzamerhand de grootste erg… te worden. Eeuwig gezeur over wat files kosten, maar dat is peanuts vergeleken bij de kosten van falende windows systemen. Nou ja wij hoeven ons geld er niet meer mee te verdienden gelukkig.