Kerstarrangement Val Monte 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

 

 

Donderdag 27 december

Tweede kerstdag zijn we ‘s middags met een groep gasten wezen wandelen onder de zeer enthousiaste begeleiding van Marcel. Het was echt heerlijk en op de terugweg naar het hotel zijn we bij de Kerststal geweest. Voor een dubbeltje gingen de poppen ook nog bewegen en klonk er een kerstlied. En dan zit het er in enen zomaar weer op. We hebben het goed getroffen zeg in Val Monte. Nu ook weer met het weer.Iedereen die moet rijden kan dat doen in goede weersomstandigheden en dat is niet vanzelfsprekend in deze tijd van het jaar. Van ochtend nog een gezellig afsluitend ontbijt genoten en vele handen geschud en gezoend en hopelijk ook nog eens tot kijk.

Tweede Kerstdag 26 december 2018

Gisteren hebben we ‘s middags gebridget. We zijn om halfdrie begonnen en waren ruim voor zessen klaar. Tijdens de zitting waren er al verschillende mensen in hun kerstkleding wat er heel fraai uitzag. Om zeven uur was iedereen in gala en begonnen we aan het diner, met een wijn arrangement en zonder de live muziek. We hebben een eigen zaal die precies groot genoeg is, dat er zou ook geen plek zijn geweest voor een muzikant. Opnieuw een voortreffelijk diner. De verzorging is echt top. Ook het tempo is goed en zo rond halfelf kon iedereen voldaan zijns weegs gaan. Zelf nog even aan het journaal gewerkt en vast contact opgenomen met hotel Jan van Scorel. En ook heel veel foto’s geplaatst op de site.

Eerste Kerstdag 25 december 2018

Na een opnieuw gezellige avond en een fikse nazit hebben we in de nachtelijke uurtjes ‘Santa Claus’ nog geholpen. Het hotel heeft wel héél veel gangen en uitbouwen zeg. Een ware puzzeltocht. Daarna toch nog een paar uurtjes slaap en na een stevig ontbijt is het alweer een beetje buisness as usual. Vandaag starten we om 14:30 uur met bridge en vervolgens gaan we aan het Kerstdiner. Vol verwachting, want het is steeds helemaal top.

De sokken vullen, midden in de nacht nog een hele ‘administratieve’ klus. En wel op kousvoeten hé.

Maandag 24 december

Helaas zij de macro’s in LibreOffice verdwenen. Heb de helft kunnen reconstrueren, maar de rest moet thuis. ‘s Middags toch nog even naar Nijmegen. Om vijfuur aan het diner. Wederom erg goed en wel zeer vlot uit geserveerd. We beginnen om zeven uur te bridgen. Zijn we mooi op tijd klaar.

Zondag 23 december

Een vreemde dag om naar een arrangement af te reizen, maar met het ‘vieze’ weer was het wel prettig dat het op de weg wat rustiger was. Pas bij Arnhem voor het eerst een afslag gemist. Ook in Berg en Dal was het weer even zoeken naar de juiste ingang, maar al met al waren we er mooi op tijd. De zaal nog wat aan de persoonlijke smaak aanpassen en vervolgens naar het welkomstdrankje. Een mooie grote groep, dus de namen er in één keer in krijgen gaat niet lukken. Na een voortreffelijk diner bridgen. Deze avond was het qualifying eve. Na een gezellige bridgeavond nog even nazitten in de bar. Gezellig…..