Kerstarrangement de Witte Brug 24-27 december 2019

Vrijdag 27 december

Bijna iedereen vertrekt vandaag weer naar huis. Het is mooi weer, dat als er geen rare dingen gebeuren dan wordt het een rustige rit naar Friesland.

Donderdag 26 december 2e Kerstdag

Zo dat was een gezellige avond. Heerlijk diner en een leuke nazit. Na het ontbijt zijn we met een groepje wezen wandelen. Onderweg kwamen we een kleine joodse begraafplaats tegen. Hier liggen voorname mensen vanuit de periode 1760-1920. Ook kwamen we nog een collega tegen van één onzer gasten en moesten we vlak voor de finish nog een sanitaire noodstop maken. Daarna nog even een kopje koffie, met wel héél veel lachen, en de zitting van vandaag voorbereiden. We spelen twee rondjes voor het diner en naderhand nog vier rondjes. Helaas moest één paar huiswaarts keren. Maar met behulp van gasten konden we invallers regelen en hebben we dus geen wachttafel. We hebben de jubileum boeken maar vast op tafel gelegd. We willen toch niet iemand vergeten TOCH!!.

Schoenmakerij

Woensdag 25 december. Eerste Kerstdag

De dag begint grijs, maar rond het middaguur breekt de zon door en krijgen we een idee van hoe de kerstdagen in de landen er uitzien waar het nu zomer is. Wel een beetje jammer, dat we zo meteen weer moeten/mogen bridgen. Nou ja er zullen vast nog heel veel mooie dagen komen in 2020. Vanavond om halfzeven gaan we dineren. Allemaal in chique natuurlijk en met muziek. Op internet lijkt het of het een DJ wordt, ben benieuwd. Met wat kunst en vliegwerk hebben we naar ik hoop het ontbijt toch voor iedereen kunnen regelen. Hoor straks wel of het echt is gelukt.

Dinsdag 24 december

Een ding is zeker het wordt absoluut geen witte kerst. We vertrekken met veel regen en dat zal ook zo blijven. Eerst een overleg met de nieuwe manager. Een dikke tegenvaller. Ontbijt is tot half tien omdat de zaal moet worden omgebouwd voor de brunch. Dit valt bij meerdere gasten slecht. Vervolgens de zaal in orde brengen. We kopen nog wat kerstversiering en hangen de sokken op. Wordt het toch nog gezellig dus. We gaan ook nog even een koffie drinken en schuiven aan bij de eerste gasten. Wow steeds meer bekenden. Leuk!!!