Jan van Scorel Oud&Nieuw 2018

Dinsdag 1 januari 2019

Na andermaal een goed diner konden we met gemak om half acht gaan bridgen. Het overleg heeft wel geholpen dus. Een wat rommelige zitting. De laatste avond van het jaar was niet de makkelijkste. Maar eind goed al goed en om klokslag twaalfuur kon toch iedereen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen en dat onder het genot van heerlijke oliebollen en champagne. Vervolgens vierde iedereen het op zijn/haar eigen manier. Gezellig aan tafel keuvelen of naar het vuurwerk kijken of natuurlijk op de dansvloer. We mochten allemaal wat langer slapen en konden vervolgens nog rustig ontbijten. En nu fris van start in een nieuwjaar.

Maandag 31 december

De laatste dag van het jaar is begonnen. Vanavond een gewone zitting en daarna de bar in. Ik heb het journaal zoveel mogelijk al klaar en deze keer alleen de uitslagen en de foto’s toevoegen. In de ‘Trapist’ wordt op dit moment een dansvloer gelegd, dus er zal vanavond best wat meer gebeuren. Ben heel benieuwd.

Werknemers van het Hekeltje druk aan het werk.

Zondag 30 december

We vertrekken om iets over elf met Vera richting het vogelmeer. In de bossen rond Schoorl worden de naaldbomen gekapt. Dit vindt lang niet iedereen leuk, met name omdat het wel een tiental jaren gaat duren voordat de geplande loofbomen weer voor een bos zorgen. Een heerlijke wandeling en na afloop de beloning.

Koffie of chocolademelk met slagroom in het bezoekers centrum

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zaterdag 29 december

Vlotte reis. We zijn eens een keertje helemaal niet fout gereden. De zaal inrichting maar even aangepast, want het was nu wel een hele lange ruimte. Ook de bar was feitelijk te klein voor deze groet groep. Onverwacht ook nog zelf mee moeten spelen. De verzorging in Jan van Scorel is niks mis mee en we konden ook om half acht bridgen. Vanavond een qualifying match gespeeld. We hebben voor zondag een wandeling kunnen regelen. Vera gaat met ons naar het vogelmeer.