Jan van Scorel 9-12 novemeber 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zondag 11 november

Opnieuw zijn de voorspellingen niet goed, maar andermaal is het niet waar. Weer een mooie dag met zelfs zo nu en dan zon. Pas rond de klok van vijven komt er veel water, maar dan zijn wij allemaal al weer binnen. We zitten mooi op tijd aan tafel en nu lukt het ook om om kwart over zeven klaar te zijn. De laatste zitting. Zoals gebruikelijk loten we om een aantal prijzen en deze vallen allemaal op de laatste nummers. De nazit wordt zelfs opgevrolijkt met piano muziek en zingen. Een geslaagde dag en een geslaagd weekend. 

Zaterdag 10 november

Wow. Kwart voor negen en echt als eerste aan het ontbijt. Goed teken iedereen heeft lekker geslapen want anders waren ze wel op geweest. Het is in tegenstelling tot de verwachtingen droog en maar licht bewolkt. Een mooie dag om te wandelen en fietsen. Eerst aan het journaal, deze pagina en de zitting van vanavond werken en dan ook er even op uit. Het blijft droog en al met al een hele mooie dag.

Vrijdag 9 november

Rond half één vertrekken we uit Makkum richting Schoorl. Het is rustig op de weg en mooi weer. Een uurtje later zijn we er. Uitpakken en alles klaarzetten. Afgelopen week geen tijd gehad, dus direct aan de slag met het journaal voor morgen. Kwart over vijf klaar. Net op tijd voor het welkomstdrankje en de ontvangst.