Hotel Zeegser Duinen 23-26 februari 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

 

Zondag 25 februari.

Een zonnige zondag. Het waait wat minder hard, maar koud is het wel. We maken een lekkere wandeling. Het bos blijkt link te zijn. Wat gekraak en er valt een hele top uit een boom. De bomen zien er sowieso niet erg gezond uit. Verder een rustige dag. ‘s Middags wat biljarten met de heren en voor de laatste keer op weg naar het diner buffet. De laatste zitting wordt nog wel spannend. Er staat nog niks vast over de uitslag.
‘s Avonds kleurt het landschap wil. Er valt wat sneeuw en voor het noorden geldt maandag code geel.

 

Zaterdag 24 februari.

Nou dat “life cooking” is wel top. Heerlijk eten. Zelf, maar da’s heel persoonlijk, vind ik het wat onrustig die buffetten, maar eerlijk is eerlijk verreweg de meeste mensen vinden het top. De eerste zitting verliep vrijwel probleemloos. Iedereen was blijkbaar moe, want de bar, heel gezellig overigens, was om 12:oo uur leeg en verlaten. Iedereen heeft natuurlijk plannen voor vandaag. Wij gaan eerst nog even een paar uurtjes werken en dan naar het Drents Museum. De foto is een schilderij van Stone Roberts(1951) Wij denken dat het de Tavern on the Green is.


Het is vandaag wel een stuk frisser. ‘s Middags is evenwel de zon er wel bij, dat in de luwte is het goed toeven.

 

Vrijdag 23 februari.

Vandaag niet de eersten. We hadden nog een koud klusje vanochtend, dus konden pas tegen enen op pad. We gaan een stel bekenden tegen komen. Bij aankomst blijken er zelfs drie groepjes te zijn. De memo betreffende de omleiding was duidelijk. Ik heb ook niemand gehoord die problemen heeft gehad. Netjes van het hotel.

En nu kijken hoe goed “life cooking” gaat bevallen.