Hotel Stadspark, Bergen op Zoom augustus 2016

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zondag 28 augustus

Het verwachte weer, regen en donder bleef weg. Carole en Joop geloofden er niet in, dat we zijn met z’n vieren vertrokken met de auto. Via een rustieke route zijn we in Goes beland. Ongetwijfeld een leuke stad gezien de gebouwen in het centrum, maar op zondag een beetje saai. Op het terras hadden we er geen last van, dus hebben we heel gezellig gezeten. Rond vier uur weer terug bij het hotel. Met Vera en Tony, Richard en Joop en Carole nog heel gezellig zitten babbelen over van alles en nog wat, maar vooral over kaartspellen en den Haag. Opnieuw een heel lekker diner en ietsie pietsie te laat zijn we aan de laatste zitting begonnen.

Zaterdag 27 augustus.

De gasten hadden plannen voor vandaag en wij zijn op weg gegaan om een nieuwe computer te kopen. De beoogde computer werd gevonden en ik werk er nu al op, dus voorlopig gaat het helemaal goed. Vanaf nu ga ik alleen nog maar open source software gebruiken. Het huidige verkoop model van Office 365 is iets wat ik niet wil. Het zal wel even aanpassen zijn, maar op dit moment heb ik alles geïnstalleerd wat ik denk nodig te hebben. Kijken of het gaat werken. Ook het NBB programma en de seriële converter lijken te werken zelfs via een usb hub.

 

Vrijdag 26 augustus.

Dat was haasten zeg. Een paar minuten voor vijf kwamen we aan bij het hotel. We vallen in voor Karin en Peter, omdat Karin helaas enige malheur heeft met haar nieren(Beterschap!). Makkum naar Bergen op Zoom is een fikse rit en dwars door de randstad. Vroeg van huis is dan het devies, maar dat ging niet op deze keer.

De laptop was ook kaduuk, dat het was allemaal best wel even spannend. We hebben het gered en we werden leuk opgevangen door de gasten, dat na het diner was het al weer een beetje ‘ ouderwets’.