Hotel ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen april 2016

Voor de foto’s moet je even door scrollen tot onderaan deze pagina.

Weekend Bridge Arrangement Hotel ‘s-Hertogenbosch
1 t/m 4 april 2016

Zo na twee maanden van relatieve rust hebben we er wel weer heel veel zin in. ‘s Hertogenbosch, de stad met het best bewaarde monumentale centrum van Nederland. Het belooft redelijk tot mooi weer te worden, dus we kunnen lekker buiten activiteiten ontplooien.

We beginnen op 1 april. Van ons zelf weten we nog, dat we er ook eens heerlijk zijn ingetuind. In de late jaren 70 van de vorige eeuw, wow dat klinkt lang geleden, woonden we in Haarlem. Het Haarlemsdagblad, een best wel gerenommeerde krant in die tijd maakte melding van een haai in het Spaarne. Het verhaal zal wel zodanig goed zijn geconstrueerd, dat niet enkel wij maar vele anderen spiedend langs de waterkant liepen.

Dus wij trapten er toen makkelijk in, maar tegenwoordig…….

Maandag 4 april

We hebben nog mooi allemaal afscheid van elkaar kunnen nemen voor we huiswaarts keerden. Wij hebben gigantisch veel regen gehad, maar zijn heelhuids thuisgekomen. Even weer wennen aan het gewone ritme, maar dat gaat wel lukken. Nogmaals allemaal bedankt voor jullie inbreng dit weekend en wie weet tot ziens.

Zondag 3 april

De dag begon opnieuw bewolkt, maar het werd uiteindelijk een prachtige dag met veel zon. Iedereen is er op uit geweest en dat had gevolgen, want in Den Bosch moest je op een vrije plek wachten als je een terrasje wilde pakken.
‘s avonds nog een mooie bridgezitting met verplicht 7x schudden. Moeilijke maar ook boeiende spellen. Voor de laatste ronde sprak John nog mooie woorden. Hij was van mening, dat we een leuk weekend hebben gehad met z’n allen en aan het applaus te horen kon iedereen er zich in vinden. Een korte nazit en toen nog even buffelen om het journaal te kunnen laten verschijnen.

Zaterdag  2 april

Een stralende dag, echt lente, aangename temperaturen etc, etc. Mooi niet dus. De hele dag lag Nederland onder een dikke laag bewolking. Voor iedereen vielen de gemaakte plannen in het figuurlijke water. De meesten hebben een bezoek aan Den Bosch gebracht. Het was droog dus in de stad wel goed toeven. Door het centrum is een leuke wandelroute uit geze met beelden uit de schilderijen van Jeroen Bosch.

Een bezoek aan de Sint Jan is ook meer dan de moeite waard en aan terrassen geen gebrek.

Jeroen Bosch route Den Bosch
Jeroen Bosch route Den Bosch
Terrassen in Den Bosch
Terrassen in Den Bosch

Vrijdag 1 april

Tot straks. We zien elkaar in het restaurant, of bij het business point. Bij de receptie zullen ze het ons wel meedelen neem ik aan

Groeten Meta en Albert.