Hotel Rooland Arcen 14 juni 2019

Zondag 16 juni

Bootje varen tuintje kijken terrasje pikken. Iedereen had wel wat. Het weer was een beetje een tegenvaller, toch weer vrij veel bewolking. Wij hebben een rondje gefietst en op terras gezeten bij Cremers in Grubbenvorst. We waren net thuis of de zon brak volop door.

Zaterdag 15 juni

De deelnemers hadden een eigen programma, dus voor ons ook een dag om zelf iets te ondernemen. Het werd Venlo. Leuke stad maar zonder grandeur. Natuurlijk heel veel Duitse mensen en navenant reclames. Een beetje buitenland, maar ook helemaal niet. Na een paar uurtjes hadden we het wel bekeken. ‘s middags nog wat op de computer gewerkt. Gimp liet me in de steek met het jpeg formaar. Het werd nog een hele klus om de gidsbriefjes klaar te krijgen.

Vrijdag 14 juni

We konden mooi op tijd vertrekken. Veel regen tot aan Emmeloord, maar vanaf daar knapte het snel op en zonder noemenswaardig oponthoud kwamen we tegen tweeën aan in Arcen. De zon scheen nu volop. ‘s middags nog even een rondje wezen fietsen. Het welkomstdrankje ging wat anders dan gebruikelijk, maar dat mocht de pret niet drukken en het aansluitend diner was niks mis mee. De meeste bridgers kennen elkaar dus ‘s avonds ging het, behoudens veel geloop naar buiten, rustig en gladjes. Het was dan ook wel warm. Arcen deed haar/zijn naam weer eer aan als één van de warmste plekken in Nederland.