Hotel Prinsen 14-17 juli 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 17 juli

Harm had een briefje achter gelaten, want zoals hij zelf schrijft: ‘ik ben een vroege vogel’ had het ontbijt al genoten toen de rest nog moest beginnen. Van alle andere gasten hebben we nog mooi afscheid kunnen nemen. Onze en hopelijk jullie ook, terug weg ging vlot. Wij konden in Makkum het feestgedruis in. 125 jaar KV Makkum en een gezellig dorpsfeest zorgen ervoor, dat het nu al woensdag 12:00 uur is als deze tekst op de website komt. Jullie begrijpen het wel, het was ook hier heel gezellig. Bedankt allemaal en wie weet tot ziens.

 

Zondag 16 juli

Gisteravond nog even gezellig na gezeten. Maar vanochtend fris als een hoentje. Nog even leuk zitten debatteren over bridge aan de ontbijttafel.  De zon laat het afweten, maar warm is het wel. In de bridgezaal aan de ‘Pub Quiz’ wezen werken. Nu maar kijken of er vanmiddag ook animo voor is. Nou die was er niet. ‘s Avonds de laatste zitting. Na afloop wel met elkaar wezen zingen. De uitslag liet daardoor wel wat op zich wachten, maar het zingen was heel gezellig. Ook de solo van Leo werd zeer gewaardeerd. Leo en Sjaak deden ook nog een duet. Al met al het werd een latertje.

 

Zaterdag 15 juli. 

De eerste flessen wijn zijn vergeven, de winnaars van de zitting staan op de foto. Vrijwel iedereen heeft fietsen op de agenda staan voor vandaag en morgen. De rondvaart in groepsverband vindt dus geen doorgang. De weersverwachting voor vandaag is zodanig, dat ook de ‘pub quiz’ terug in de koffer kan. Goed teken er komen nog dagen genoeg met slechter weer. Ook wij pakken de fiets.  Bezoekje aan Den Bosch gebracht en even winkelen. Op de terugweg bloemen verzameld om een boeketje voor de eregasten en slemkampioenen 2010 (good old days) te maken.  Mijn eigen ‘Pub Quiz’ begint er op te lijken. Nu nog een dag om de quiz te testen. We hebben weer een piekfijn diner genoten en zitten nu te bridgen. Zou foto’s maken tijdens het diner, maar heb alleen een paar vooraf gemaakt. Morgen laatste kans dus.

 

Vrijdag 14 juli.

De 14e juli.Het begin van de Franse revolutie in 1798. Als het op die dag hetzelfde weer als vandaag zou zijn geweest, dan betwijfel ik, of die revolutie er wel ooit van was gekomen. Onderweg een geweldige stortbui gehad. We hebben er een filmpje van, maar het lukt me nog niet om die op deze website te tonen. Moet nog wat oefenen. Ik ben benieuwt hoe uw heenreis is geweest. Hoor ik wel bij het welkomstdrankje denk ik.  Iedereen heeft de stortbui kunnen ontlopen. Ik heb geprobeerd en het is zowaar gelukt om de video op de website te tonen.