Hotel Paasberg 23-26 augustus 2019

Zondag 25 augustus

Opnieuw begint de dag prachtig. Volop zon. We gaan vanmiddag met de boot op de Berkel varen. Ongeveer de helft van het aantal deelnemers gaat mee. Hoop dat ze het de moeite waard gaan vinden. Ik schrijf dit nu, omdat we deze keer beide meedoen en er dus ‘s avonds geen mogelijkheid is om de website bij te werken. Het was warm op het water en de verteller moest wel worden aangespoord. Toch weer leuk en naderhand nog even gezellig wat drinken bij het Hotel. Na opnieuw een lekker diner nog één keer bridgen en dan morgen weer naar huis. Volgend jaar zeker weer een keertje Paasberg.

Zaterdag 24 augustus

Stralend weer. We zijn zo’n beetje allemaal tegelijk uit de veren blijkbaar, want het is een drukte van belang bij het ontbijt. Iedereen heeft van de eerste dag genoten en heeft leuke plannen voor dag twee. Wij ook, maar eerst de plichtplegingen. Gidsbriefjes maken en het journaal voorbereiden, want we moeten vanavond weer mee bridgen. Nu met een andere partner. ‘s Middags wezen fietsen via Zwiep, Barchem een rondje gemaakt. En vervolgens even rusten. De boot voor morgen is geregeld.

Vrijdag 23 augustus

We zijn mooi op tijd vertrokken en geen vertragingen onderweg, dus vroeg rond half twee, waren we in Lochem. We kennen de situatie wel en beginnen de zaal in te richten. We slapen op eigen verzoek weer in kamer 007.
‘s Middags ook nog bij het VVV langs, maar dat was dicht. Via de telefoon toch de boottocht kunnen regelen. Het werd al snel gezellig tijdens het diner en dat bleef het ook tijdens het bridgen en na afloop in de bar.