Hotel Nobis Asten augustus 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zondag 5 augustus

Vanaf nu moet ik werken met de editor Gutenberg. Het werkt met blokken. Nou ja het zal wel leren hoop ik. Nou dit ging al moeilijk met diverse foutmeldingen. Het is vandaag koud:)) Maar 27/28 graden. Komende week nog een paar hele warme dagen en dan donderdag regen. De gasten kunnen vandaag nog even wat doen. Het is niet te warm. Na een voortreffelijk diner nog een leuke bridgeavond. Deze keer de uitslag en prijsuitreiking op de zaal. Wel met de nodige verfrissingen en fraaie woorden en leuke verhalen…. hé Marga. Bedankt allemaal en hopelijk ooit tot ziens.

Zaterdag 4 augustus

Opnieuw een warme dag in het verschiet. We stellen het bezoek aan het museum steeds uit, maar zo meteen is het te laat en zijn we alweer op weg naar huis. Ik zit hier al een week immers. Ook de gasten twijfelen over wat te doen. Fietsen moet ook met beleid, want de zon brandt voortdurend op je. Kalm aan, tranquilo tranquilo is het devies 

Vrijdag 3 augustus.

Voor mij geen lange autorit en met deze temperaturen ben ik er ook helemaal niet rouwig om. Meta moet evenwel nog helemaal uit Makkum komen met de auto, dat die zal wel geradbraakt zijn. Maandag ook weer met twee auto’s naar huis. Vreemd. Vandaag bezig met het nieuwe arrangement. De indeling maken en vervolgens wachten. Het is nu al erg warm 28 graden en het is pas halfelf. Een rustige dag van maken dus.