Hotel Nobis 30 juli 2018 Midweek

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Vrijdag 3 augustus

Iedereen nog even getroffen en afscheid van genomen. Een leuke midweek. Nu geen thuisreis, maar opstarten van het bridgearrangement dit weekend.

Donderdag 2 augustus

Grappig hoe iedereen toch min of meer zijn/haar eigen ritme al weer heeft. In een bijna vaste volgorde verschijnen we aan het ontbijt. Het is nu heerlijk weer, dat met een kopje koffie is het goed toeven op het terras. Van Haitze krijg ik een stukje proza voor het journaal. Vandaag naar Deurne geweest op de fiets. Willibrordhaege gezien een nieuw Fletcher hotel en het centrum. Mooi maar helaas wat doods. Het weer is te mooi en het is vakantie. ‘s Avonds de laatste zitting. Moeilijk, moeilijk. Wat een vreemde verdelingen. Iedereen heeft goed geschud zo blijkt. Opnieuw met z’n allen nazitten en goed 00:00 uur richting kamer, of in mijn geval speelzaal. Morgen zien we elkaar nog bij het ontbijt en dan voor de gasten goede reis naar huis. Ik en Meta komt ook blijf hier tot en met maandag ochtend.

Woensdag 1 augustus.

De dag begon zonnig, maar er kwam al vlot weer een wolken laag voor de zon. Warm genoeg, maar het vriendelijke van een zonnetje ontbreekt. Voor mij reden om aan het journaal te gaan werken. Was toch weer tot half twee bezig. De gidsbriefjes, een nieuwe invaller, moeten nog. ‘s Middags later de fiets gepakt en het centrum van Asten verkend. Ook even het museum opgezocht. Het weer is toch te mooi om naar binnen te gaan. Buiten even lezen in het zonnetje is ook zeer aangenaam toch?.

Dinsdag 31 juli

‘s Nachts de airco uitgezet. En diep onder de dekens gekropen. Na het ontbijt werken aan het journaal voor morgen. Ook inkopen gedaan. Flessen wijn. We zitten nu niet n een Fletcher hotel, dus zelf ervoor zorg dragen. Het waait stevig. Rond twaalf uur contact met Meta gehad. Makkum had net een forse bui gekregen en het werd er weer mooi blauw. In Asten vrij veel bewolking. Over drie kwartier gaan we dineren en dan bridgen. Heb er zin in. Moeilijke potjes deze keer. Om elf uur konden we de uitslag in de bar bekend maken. Opnieuw een gezellige nazit.

Maandag 30 juli

Vandaag alleen vertrokken voor een midweek in hotel Nobis in Asten. Wat mis kon gaan ging ook mis. De route op papier, maar bij Joure stond dat Zwolle via Kampen niet bereikbaar was. Nou hoefde ik ook helemaal niet naar Zwolle, maar de beslissing was al genomen dus door richting Heerenveen. Direct na Heerenveen toch maar binnendoor naar Emmeloord, dan zat ik toch weer op de juiste weg. De A67 was dicht dus door op de A27 en via Breda, Tilburg Eindhoven naar Asten. In plaats van 270 nu 344 kilometer. Niet leuk dus, maar goed ik ben er gekomen en had mijn tijd verder wel nodig.

‘s Avonds mee gebridget En 23:00 uur waren we klaar en konden naar de bitterballen.