Hotel Karsten Norg 10-13 november 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Zondag 12 november.

We waren gisteravond echt vroeg klaar. Voor half elf was de laatste kaart gelegd. Eerst even de uitslagen overgebracht naar het journaal. Meta moest meerdere keren de parkeerplaats op voor de flessen wijn. We hadden een ex aequo. Na de bekendmaking meteen het journaal afgemaakt en daarna lekker aanschuiven aan de stamtafel. Nog even lekker nazitten en toen naar onze riante hotelkamer, met een eigen slaapkamer, badkamer en kitchenette. Luxer komen wij nooit weer te slapen. Oh ja we zijn door de eigenaar verhuisd ven een andere ook zeer grote kamer naar dit appartement. We hebben vanochtend het ontbijt geopend. Bijna iedereen was nog op de kamer, of sliep zelfs nog. Het hotel is een topper. Beslist een aanrader, zeker als het weer een beetje mee wil werken. Vandaag staat Veenhuizen op het programma.

We hadden ook een kaartje kunnen leggen.

Zaterdag 11 november.

Het Boon-a-part journaal voorspelt regen. Wij gaan met de winnaars van de 1e dag naar Assen. We kunnen dan de winkels in of het Drents museum. We belanden uiteindelijk wel in de winkels, maar niet vanwege het weer. Het werd uiteindelijk op een enkele bui na een fraaie dag. ‘s Middags nog even naar de deelnemers aan de caf├ędrive. Grappig maar we komen gaandeweg overal bekenden tegen.We wilden nog even een drankje doen, maar realiseerden ons in enen dat we de zaal weer moesten ombouwen. We konden dus vrijwel direct door naar het wederom voortreffelijke diner. We waren mooi op tijd klaar, dus we starten exact on half acht. Ben wel benieuwd hoe de mensen die de hele dag al hebben gebridget zich vanavond houden. Als er bijzonder nieuws is dan lezen we dat morgen wel.

 

Vrijdag 10 november

Voor het eerst naar Hotel Karsten in Norg. We werken weer met de wegnummers, dat geklier met navigatie apparatuur hebben we wel gehad. Tot de N381 ging alles goed, kon ook haast niet anders, maar vervolgens waren de wegnummers blijkbaar op. Met Google Maps toch zonder fouten Norg bereikt. Gaan we het eindelijk leren.

We arriveren vrijwel tegelijk met de andere Makkumers en ook Bolsward is er prompt daarna. De wandeling duurt een minuut of 10. Dan breekt er een geweldige bui los. Schuilen en later toch nog even de straat afgelopen.

In het hotel verzamelen de groepen zich. Er is ook een afvaardiging uit Zutphen. Zij doen morgen de caf├ędrive van Norg. We moeten dus vanavond wel weer alles opruimen. Nou ja voor bridgen moet het kunnen. Na een paar drankjes, werd direct al gezellig, aan tafel. Wow wat een goed diner. Het bridgen, we begonnen een beetje later, gin vlot en voor elven waren we klaar. We hebben nog even gezellig nagezeten en zijn om half een naar de zolder vertrokken.