Hotel De Witte Brug 4-7 augustus 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Puzzel downloaden

Maandag 7 augustus

Een mooie zonnige dag. Iedereen heeft alle bagage weer droog in de auto, in de bus of in de trein kunnen krijgen. Geen noemenswaardige files, of je moet nog even een bezoek aan de Efteling hebben gebracht. Wij konden overal vlot door rijden. Bijna iedereen vanochtend nog gezien dus het wordt een herhaling, maar nogmaals bedankt en nog vele fijne (bridge)jaren en wie weet tot ziens.

Zondag 6 augustus

De dag begint veel belovend. Blauwe lucht en volop zo. Helaas een uurtje later is het grauw en grijs. De administratie is bijgewerkt, dus nu rustig voorbereiden op de wedstrijd van vanmiddag en wat ook spannend is, hoe het diner gaat verlopen. Het is super gegaan. Geweldig hoe het hotel alles heeft gefaciliteerd. De dames van het Nederlands elftal hebben natuurlijk meer dan hun steentje bijgedragen aan deze middag. Om 19:45 konden we los met bridgen. Iedereen was weer terug op aarde. Met het bord op schoot tijdens een bridgearrangement. Zal nog niet zo vaak zijn voorgekomen. En natuurlijk een bedankje aan de gasten die het voetbal wat minder interesseert voor hun medewerking. Op het moment dat ik dit schrijf zijn we weer los met dat waarvoor we hier zijn gekomen. Bridgen dus.

Zaterdag 5 augustus

De gordijnen openen en dan is het grauw en grijs en het regent stevig. Even denk je dan ik blijf liggen. Maar de verwachtingen zijn goed, dus douchen en ontbijten. Voor vandaag hebben we geen gemeenschappelijke activiteit. Ik ga verder werken aan de PubQuiz. Als het weer toch tegen valt kunnen we hem zo inzetten. Haast hoop ik er op, want ik ben wel benieuwd of de quiz een beetje goed in elkaar steekt. Wij zijn in Gouda wezen kijken. Het weer werd steeds beter, dat rond twee uur weer naar het hotel. In de middag nog even wezen fietsen. Het was zelfs heerlijk weer. De inventarisatie voor het voetbal is rond. Het begint zondag om 5 uur en er zijn zo’n 20 liefhebbers. We krijgen morgen een buffet. De helft dus met het bord op schoot en de anderen……..
We bridgen weer. Kan ik mooi de spelregelwijzigingen / aanpassingen  weer even bestuderen. 

Vrijdag 4 augustus

Bij Amsterdam ging het eventjes mis. Een voor ons onduidelijk file bleek, zo vertelde Vera, vanwege een vrachtauto die te hoog voor de tunnel was. De tweede file liepen we net mis. Opnieuw nog voor de Zeeburg tunnel stopte op de linker weghelft een suv er mee. We konden er nog net omheen. Verder ging alles goed. Zelfs zonder één keer fout te rijden kwamen we bij het hotel. Lekker weertje maar eerst de zaal in orde maken. Meta redt zich nog goed met haar enkel. Hoop doet leven. Het diner ging er mooi vlot doorheen. We konden om half acht los. We hebben al even gecheckt of het mogelijk is, en dat is het, om voor wie het wil zondag met het bord op schoot de finale te bekijken. Nu eerst uitvogelen wie er belang bij hebben.