Hotel de Scheperskamp 21-24 september 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Maandag 24 september.

Elk nadeel “hep z’n” voordeel. We moesten zondagavond de bridgezaal ruimen. We konden dus pas wat later aanschuiven in de bar, maar het voordeel was dat we vanochtend rustig konden ontbijten en daarna ontspannen de thuisreis konden aanvaarden. 

Zondag 23 september

Er komt veel regen aan. We gaan eerst naar Doesburg en als het lukt vanmiddag nog naar een concert in de synagoge. Het is nu evenwel al halftwaalf geweest, dus het kon weleens niet beide lukken. Nou dat bleek te kloppen. We waren te laat thuis. Het slechte weer zorgde wel voor drukke binnen activiteiten. In Ruurlo zelfs behoorlijk druk.

Zaterdag 22 september

Ondanks opnieuw een voorspelling dat het weer niet overhield is het tot in de middag geen onaangenaam weer. Wij zijn vandaag bezig met diverse computer dingen. Natuurlijk wel weer even wezen wandelen.

Vrijdag 21 september

We zijn vandaag, de weersverwachting was ronduit slecht, vroeg vertrokken. Het weer viel evenwel alleszins mee, dus we waren zonder een keer fout te rijden al om één uur in Lochem. We hadden mooi de tijd om alles rustig op te bouwen. Na een goed diner konden we om 19:30 starten met de eerste zitting.
Overdag zijn we ook nog even i

n het centrum geweest en we hebben onze prijzen voorraad weer verder uitgebreid.