Hotel De Paasberg, Weekend bridgearrangement juli 2016

Maandag 11 juli

Wat hebben we het zondag getroffen met het weer. Een heerlijke dag voor vermaak buitenshuis. ‘s Avonds een heel lekker diner en een spannende bridgedrive. Er zaten weer een paar mooie handen in  en ook de term werkbridge kwam naar voren. In ieder geval gaven de spellen voldoende aanleiding tot napraat.

We hebben vrijwel van iedereen nog persoonlijk afscheid kunnen nemen. Als jullie thuis zitten en hier nog even naar kijken, de spelverdelingen staan er op en onderaan de pagina de foto’s. Ook als je de tweede set foto’s wilt bekijken, dan moet je de pagina weer helemaal naar beneden scrollen.

Nogmaals het ga jullie goed en misschien tot ziens. Meta en Albert.

Spelverdeling-10-juli

 

Zondag 10 juli

We hebben nu ook wat foto’s op deze website staan met foto’s van het diner op zaterdag. We spelen zelf mee, en dan schiet het maken van foto’s er ongemerkt bij in, maar we hebben vanavond nog een kans, dus wie weet….

Scroll tot onderaan op deze pagina. Daar staan de foto’s

Spelverdeling-9-juli

 

Zaterdag 9 juli 2016

Spelverdeling-8-juli

Als je op de Spelverdeling 8 juli klikt dan wordt het bestand geopend in AdobeReader

Iedereen heeft vandaag zijn ding gedaan. Het weer werkte mee, dus bij het diner tevreden mensen met mooie verhalen. De zitting wordt vanavond gespeeld op basis van het resultaat van gisteren. We spelen opnieuw met gedupliceerde spellen,. Deze komen in de loop van zondag op deze website.

Wij zijn naar Gorssel geweest. Ik heb een paar foto’s gemaakt, maar die tonen eigenlijk niet wat we allemaal hebben gezien.

Museum More Gorssel
Museum More Gorssel
Museum More Gorssel
Museum More Gorssel
Museum More Gorssel
Museum More Gorssel

 

 

Vrijdag 8 juli 2016

Meer toeristische informatie vind je o.a op: http://www.dagjeweg.nl/dagjeuit/lochem

Museum More.

Museum More is een museum in Gorssel, in de Gelderse gemeente Lochem, dat gewijd is aan Nederlandse modern-realistische kunst. Het is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Gorssel, dat daarvoor aanzienlijk werd uitgebreid.

DE COLLECTIE

Museum MORE heeft de grootste collectie Nederlands Modern Realisme

Nationaal cultureel erfgoed
MORE is het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme. Hier is de collectie van Hans Melchers ondergebracht. Deze verzameling bevat werk van toonaangevende Nederlandse modern realistische kunstenaars van de afgelopen 100 jaar.

MORE heeft topwerken van modern-realistische aartsvaders (-en moeders) Carel Willink, Jan Mankes, Pyke Koch, Dick Ket, Raoul Hynckes, Wim Schuhmacher en Charley Toorop. De collectie bevat ook naoorlogs realistisch werk en wordt nog altijd uitgebreid met nieuwe verwervingen. Invloedrijke kunstenaars zoals Jan Beutener, Co Westerik en Barend Blankert zijn vertegenwoordigd, evenals gezichtsbepalers uit de hedendaagse figuratieve kunst onder wie Philip Akkerman, Erwin Olaf en Annemarie Busschers.

NB: Niet alle werken uit onze collectie zijn permanent te zien ivm wisseltentoonstellingen.

museummore
Een aantal afbeeldingen van de kunst die u in het museum mag verwachten.

Het adres luidt:
Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel
Telefoon     +31-(0)575-760 30

Gorssel – Lochem is ±23 kilometer.