Hotel De Gelderse Poort

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 10 juli 2017

We hebben bijna iedereen vanochtend nog getroffen. Leuk! Nog even lachen ook en zelfs een spelregel bij de horens gevat. Het was opnieuw heel mooi weer en ik hoop voor Jan en Etty dat het nog een paar dagen zo blijft. Onderweg naar het Hoge Noorden bleef het heel mooi zonnig weer. Ik hoop dat iedereen een fijne reis huiswaarts heeft gehad.
op deze website staan de foto’s van het arrangement. Kunnen jullie nog even na genieten. Iedereen nogmaals gefeliciteerd met zijn/haar prijsje en natuurlijk ook de winnaars via de krasloten.

 

Zondag 9 juli 2017

Was het gisteren toch nog even een prachtige dag zeg. In Centrum Nijmegen op zaterdagochtend met zon is het heerlijk toeven. Maar ook langs de waalkant is het wonderschoon. Over de omgeving valt weinig meer te vertellen, dan dat je het zelf moet beleven. Heerlijke fietsomgeving.  Op de namiddag dreigde het wel even, maar op een paar spetters na stelde het niks voor en het terras voor het hotel druppelde sneller vol. ‘s Avonds weer een hele gezellige, soms wat rumoerige, zitting. Plaats één lijkt vergeven, maar om de andere plaatsen wordt nog volop gestreden.

Vandaag is er vlak voor het hotel is er een soort zeskamp spektakel, dat we gaan maar eens kijken.

 

Zaterdag 8 juli 2017

De eerste bridgeavond zit er op. De eerste winnaars zijn bekend en pronken op de foto pagina om als link naar deze pagina te fungeren. De eerste avond winnen is dus goed voor ‘eeuwige’ roem. Het ging vlot. Dat betekent dan weer niet dat ik niemand hoefde aan te sporen (na kaarten), maar dat heeft dan als reden, dat de rest erg snel klaar was en het dus automatisch wat onrustig wordt. Daar krijgen deze spelers uiteindelijk weer last van. De bekendmaking van de uitslag vond plaats in de speelzaal. Dit was het hotel zo gewoon? We zijn toch zo snel mogelijk verhuisd naar de bar en daar werd het nog even gezellig. De Bep Vriend aanpak na een 1SA opening van partner zorgde nog voor een levendige discussie aan tafel. 

 

Vrijdag 7 juli 2017

Oei, was het ‘ff’ warm in de auto. Alleen een klein probleempje in Nijmegen, maar verder konden we het eenvoudig vinden. Dat is wel eens anders. De zaal is warm, dat de deuren maar even tegenover elkaar open om wat door te waaien. Drie uur. de zaal is ingericht en het commando centrum fungeert, want ik kan printen en internetten. De printer is een avontuur. Hij drukt het rood wat teveel bruin af, maar ik kan de oplossing nog niet vinden. Dus vandaag geen plaatjes van aardbeien en ander rood fruit, want dat ziet er qua kleur niet fris uit.