Hotel De Eese-Giethoorn augustus 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Zondag 2 september

Opnieuw een stralende dag. Wederom geen plannen ik denk maar wat wandelen, of toch naar het wijnfeest? We zijn gaan wandelen. Een gedeelte van de deelnemers heeft een boottocht gemaakt en deze verliep niet geheel volgens plan. Anderhalf uur rond dobberen begint toch wel wat te vervelen. Maar de zoveelste lekkere maaltijd maakte alles weer goed en we konden gewoon om half acht starten met de laatste zitting. Om twaalf uur na een laatste drankje zocht iedereen zijn/haar kamer op.

Zaterdag 1 september

Gisteravond nog even gezellig zitten nababbelen en heerlijk geslapen. ‘s ochtends bleek ik net niet de eerste te zijn. Gevolg gezellig langdurig tafelen. Het belooft een hele mooie dag te worden. Echt plannen hebben we niet. Veel gaan fietsen of even de steden in de buurt bezoeken. Denk dat wij misschien wel kunnen gaan ‘chinezen’ in Giethoorn. We zijn in Steenwijk en Meppel geweest. Steenwijk is gezelliger in onze ogen maar het is wel een klein centrum. Op de terug weg toch door Giethoorn. Ze waren er, maar dat je dood wordt gegooid met Chinees is wel wat overdreven. ‘s Avonds nog een gezellige bridgerij.

Vrijdag 31 augustus

Voor ons een thuiswedstrijd. Minder dan een uur autorijden komen we niet zo vaak tegen als we een Boon-a-part weekend hebben. Hotel de Eese-Giethoorn is voor ons nieuw, dus weer even wennen. De ontvangst is voortreffelijk. Het programma wordt nog even door gesproken en het ziet er goed uit. Om vijf uur komt de groep.