Hotel Carlton Oud & Nieuw 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 1 januari 2018

Het ontbijt was van 9 tot 12, maar deze ochtend waren we zeker niet de eerste. Nog even heel gezellig met elkaar zitten ontbijten. Handjes schudden en allemaal opweg naar huis en opweg in 2018. Hopen dat het voor iedereen het jaar wordt dat we elkaar toewensten.

Zondag 31 december

Vandaag waren we zelfs de eersten. Leuk dat iedereen geniet van zijn/haar bed. Het is helaas wederom grauw en grijs en in de loop van de dag ging het weer lekker regenen. ‘s middags hebben we de twee resterende ronden van zitting twee gespeeld. Daarna gingen we dineren en andermaal complimenten aan de keuken voor de super snelle manier van uitserveren. Kwart voor acht begonnen we met de laatste zitting. Alles verliep vlot en wat echt leuk was, was dat iedereen naar de DJ in het restaurant vertrok. Het werd nog even een hele gezellige jaarwisseling. 

Zaterdag 30 december

Oké we zijn vrijwel nooit bij de laatsten, maar vanochtend waren we de nummers 3 en 4 in de eetzaal. Iedereen heeft zich blijkbaar nog een keertje lekker omgedraaid. Andermaal problemen met de printer. Gevulde toners worden keer op keer als leeg gemeld. Uiteindelijk is het vannacht gelukt en nu is het vanochtend weer hommeles. Vanuit mijn ooghoeken zie ik de bus. 11:00 uur? Twaalf uur was de bedoeling, of heb ik het verkeerd gelezen. Gelukkig niet. e chauffeur was vroeg en wilde nog wat aan de bus doen, ramen lappen etc. Klokslag 12:00 uur vertrekken we met een afgeladen bus richting Katwijk. De buschauffeur vertelde onderweg over wat er zo al te zien was. Leuk! We waren iets te vroeg bij de hangaar maar al snel kwam onze begeleider. Een korte uitleg in de bus en toen naar binnen. Alles ging weer heel soepel. We hadden ook een riante ruimte om kopje koffie met wat lekkers te nuttigen. Tiptop voor elkaar. Het was mijn tweede keer en echt ik vond het mooier dan de eerste keer. Er gebeurt zoveel en nu kon ik andere dingen volgen. Geweldig gewoon. Ook in de pauze was de verzorging voortreffelijk. Eigenlijk was gewoon alles top. Een super dag. Het hotel liep zich vervolgens ook nog het vuur uit de sloffen, dat iets over half negen konden we starten met bridge. Nu ik dit schrijf weet ik nog niet hoever we komen. Maar het gaat tot nu toe best vlot.

 

Vrijdag 29 december

We vertrokken met zon en kwamen aan met sneeuw. Ja december 2017 is nat en grauw en grijs. Nou ja dan gaan we het maar zelf zonnig  maken door lekker te eten en te bridgen. We zijn met een hele grote groep, dus we gaan om 17:00 uur los met het welkomstdrankje en we gaan aansluitend dineren. Kwart voor acht kunnen we los. Valt alles mee en als het zo vlot gaat morgen kunnen we misschien wel 4 rondjes spelen.