Hotel Carlton Bridgearrangement 29 juli – 1 augustus 2016

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 1 augustus

Niet iedereen meer gezien, maar verder van de meeste mensen nog persoonlijk afscheid genomen. Iedereen een goede reis en wie weet tot ziens.

 

Zondag 31 juli

Ook voor vandaag had iedereen plannen. Ons geplande bezoek aan de Maasvlakte ging niet door, want we konden het niet op tijd redden. Een bezoekje aan Delft was ook de moeite waard. Terug bij het hotel viel de temperatuur buiten toch wat tegen. Het waaide nogal.

‘s avonds na een wat laat afgelopen diner nog even een zitting bridgen. Aansluitend de prijsuitreiking.

 

Zaterdag 30 juli

Ieder ging vandaag zijns weegs. Fietsen, winkelen, een bezoek aan Kijkduin of zoals wij naar het strand van Hoek van Holland. Het hotel is een mooie uitvalsbasis. We troffen het met het weer. Volop zon en een aangename temperatuur.

‘s Avonds werden de visliefhebbers verwend met een grote moot zalm. Voor een aantal een te grote moot. Aansluiten hebben we gebridged. In de top waren de percetages over het algemeen wat lager, terwijl de onderkant van de lijst gemiddeld hoger scoorden.

 

Vrijdag 29 juli

Onze heenreis ging zeer voorspoedig. We zijn vroeg vertrokken en konden zonder oponthoud doorrijden. Helaas is de naam van het bridgepaar van Wieringen niet afgedrukt op het journaal. Ik kan van alles en nog wat bedenken, maar helaas het is mijn eigen fout. DeskTopPublishing is mooi, maar het waarschuwt niet. Sorry.

Naaldwijk ligt mooi centraal voor bezoeken aan Rotterdam, Delft en de Maasvlakte.
Delft rondvaarten

In 2016 begint het vaarseizoen op 20 maart en eindigt op 31 oktober. In het vaarseizoen zijn wij 7 dagen per week geopend.
De rondvaart vertrekt elk heel uur van 11.00 uur tot en met  17.00 uur. Groepsboekingen zijn uiteraard mogelijk evenals het afhuren van de boten. In dit geval kunt u in overleg zelf uw vertrektijd bepalen, ook buiten bovengenoemde tijden om.
Op de gewone rondvaart tocht van 45 minuten geldt 10% groepskorting voor groepen vanaf 20 personen.  Zie onder, voor meer informatie over de prijzen van de verschillende mogelijkheden. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen op maandag – vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur, na 1 april 2015: 7 dagen in de week, via 015-2126385 of mailen naar vaarplezier@rondvaartdelft.nl
Prijzen per persoon en vertrek tijden voor de rondvaart tocht 2016:
Volwassenen:     € 7,75
Kinderen  4 t/m 12 jaar:     € 3,50
Kinderen t/m 3 jaar:     Gratis
Vertrektijden:     Elk uur van 11:00 uur t/m 17:00 uur
Tijdsduur:     45 minuten

Rotterdam

De stad zelf is zeker een bezoek waard. Modern maar wel gezellig, met vele terrasjes. Het nieuwe station en ook de markthal zijn bijzondere objecten, maar u vindt er vele in deze metropool. Bijvoorbeeld het ‘Witte huis’, de Euromast, de Cruise Terminal en de Erasmusbrug.

Beroemd is ook het museum Boijmans van Beuningen, stel dat het slecht weer wordt.

 

 

Maasvlakte

Zondagen via futureland. Er is de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de 2e Maasvlakkte. Het adres voor vertrek is

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte, Rotterdam
Havennummer 8360

Vanaf 20 personen is er een groepskorting. http://express.futureland.nl/reservations/schedule

maasvlakte

Prijzen: https://www.maasvlakte2.com/nl/index/show/id/747/boot

maasvlakte2