Hotel Boschoord Oisterwijk 9-12 maart 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 12 maart.

Iedereen nog gezien tijdens het ontbijt. Opnieuw gaf het journaal, de vragen, aanleiding tot geanimeerde gesprekken. Zar er alweer een raadseltje in waarvoor je het journaal om moest draaien. Dat werd wel gevonden, maar de oplossing was toch wat moeilijker. Zulke kleine lettertjes! Het was weer stralend weer. We hadden ‘s nachts onverwacht toch nog de zaal moeten leegruimen, dus het werd een latertje. Maar elk nadeel ‘hep’ z’n voordeel vanochtend ging het lekker vlot. In optocht verlieten we Oisterwijk. Een leuk weekend in een goed hotel. Wat wil ‘ie’ nog meer dan?

Zondag 11 maart

Helaas één deelnemer is ziek en besluit om naar huis te gaan. Ze vinden het wel erg jammer, maar ziek en een hotelkamer is niet een fijne combinatie. Gisteravond nog gezellig even gezeten met natuurlijk een paar hele leuke moppen. Vandaag een bezoek aan de galerie gebracht. Betaalbare kunst, maar helaas toch een beetje te duur voor ons. Verder een rustige dag. We hebben het het weer heel goed getroffen. Geen regen van betekenis gezien.

Zaterdag 10 maart

Het ontbijt wordt een gezellige bijeenkomst. Het journaal geeft voldoende voer voor beschouwingen en enig gepuzzel. Wij gaan naar het Textiel Museum in Tilburg. Opnieuw zonder fout te rijden. Leren we het dan toch noch? We hebben geluk er is ook nog een gratis rondleiding. Heel leuk museum, zeker als er uitleg volgt bij wat je ziet.

Vrijdag 9 maart.

Het is voor ons niet om de hoek van de deur, dus we vertrekken zo snel we kunnen. Wordt toch nog 11 uur. Het is stralend weer in Friesland. We zijn er eens een keer zonder fouten in één rechte lijn naar toe gereden. Zelfs met behulp van wat navigatie apparatuur op de telefoon. Een wonder!

Het ziet er allemaal goed uit. De richtlijnen blijken te werken. We moeten beide mee bridgen. Niet mijn voorkeur, maar het gaat lekker. Niet het bridgen, maar de rest wel.