Hotel Beekbergen

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zondag 3 juni

Vandaag een afspraakje met Elisabeth in Arnhem. We gaan lunchen. Natuurlijk even na praten. Terug in het hotel door naar het terras. De temperaturen zijn elke dag goed, maar nu laat ook het zonnetje zich zien en dat is veel leuker. Op het terras sluiten steeds meer mensen aan. Gezellig en ook het laatste diner is wederom heerlijk. We hebben het goede bijna genoten, maar het smaakt naar meer. Wij komen zeker een keertje terug. We zitten nu in de laatste ronde, dat ik durf het wel aan. Een heel leuk arrangement en hele leuke deelnemers. Nederland zit vol met hele aardige mensen en zeker hele aardige bridgers bij onze arrangementen. Gezellig!!

Morgen gaan we richting huis. Opnieuw voor niet zo lang. Voorlopig een poosje geen arrangementen, maar dat duurt vast niet lang.

Zaterdag 2 juni

Aan de temperaturen ligt het niet, maar het is een grijze dag. We zijn even wezen shoppen en hebben vervolgens 6 koffers gedupliceerd en de administratie van Ibiza afgehandeld. Op kantoor kunnen ze met de foto’s aan de gang. Heb ze maar niet allemaal verstuurd want ik denk dat het wel meer dan 300 zijn. We hebben nog even gezellig geborreld met een aantal gasten en konden om 17:30 aan tafel. ‘s Avonds een rumoerige bridgerij. Komt vast door het drukkende weer.

Vrijdag 1 juni

Net terug vanuit Ibiza gaan we nu op weg naar Hotel Beekbergen-Apeldoorn in Beekbergen. Voor de 3e keer op rij, Ibiza niet meegerekend, door de polder en voor de 3e keer een dikke file. Deze keer helaas t.g.v een ongeluk. Met fiks wat vertraging komen we pas tegen halfdrie aan in het hotel. Boris heeft even geholpen om alles mee naar binnen te brengen en we mochten de auto tot voor de deur rijden. ‘s Middags vijf uur konden we buiten het welkomstdrankje gebruiken en aansluitend gaan dineren. In de ruime bridgezaal, lekker gekoeld, was het goed toeven. De uitslag was in de zaal, maar dat doen we morgen niet weer. Gewoon in de bar. Voor iedereen veel handiger.