Het Witte Huis – Soest juli 2018

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken.

Zondag 8 juli

Opnieuw een prachtige dag. Wij gaan naar Ellen in Amsterdam om te kijken wat we moeten bouwen. De terug weg, de Zeeburgertunnel was dicht hebben we een toeristische terug reis van gemaakt. De F1 wedstrijd was niet echt boeiend voor Max fans. We gaan weer kijken of er enthousiasme is voor het terras. Na een gezellig diner met een deskundige in blauwbloed beginnen we aan de laatste zitting. Helaas de bediening had de airco uitgezet. De laatste avond verliep als alle vorige, maar mijn hulp was toch een paar keer nodig. Wa’s de warmte denk ik. Naderhand met z’n allen nog even naar de bar en van Julie en Trudi als afscheid genomen, want die moeten morgen wel er vroeg weg. De anderen zien we nog wel. Laatste journaal is klaar. Bedtijd.

 

Zaterdag 7 juli

Opnieuw een zomerse dag, maar de zon is er niet altijd bij. Het is lekker weer,maar niet dat heldere weer met strak blauwe luchten. We hebben een goeie 20 kilometer gefietst en we zijn wezen shoppen in Soest. Kleine aardigheidjes. Daarna naar het hotel en zo meteen voetbal kijken. Nou daar was de lol al snel weer vanaf. Gezellig buiten met de andere deelnemers een drankje drinken is wel zo gezellig. ‘s Avonds bridgen. Het gedonder met de airco wordt ik wel een beetje flauw van. Dat zo’n ding niet zo is te maken dat je niet weg waait als die aan staat. Het geeft altijd aanleiding tot discussie. Naderhand was het in de bar nog even heel gezellig. Ook waren er gasten die naar Royal Park waren geweest en die enthousiast kwamen vertellen.

Vrijdag 6 juli

Het is al een hele periode, 5/6 weken, heel mooi weer en het regent nooit. Alles is dor en geel, maar op een of andere manier hoort dat wel bij een mooie zomer. Vandaag is het evenwel een beetje bewolkt, maar de temperaturen zijn weer rond de 25 graden, dus top. We vertrekken twaalf uur uit Makkum. En wonder boven wonder we rijden zonder ook maar een foutje rechtstreeks naar het hotel. We hebben een mooie bridgezaal op de eerste verdieping en heerlijk ruim. We hebben er helemaal zin in.