Fletcher Hotel Heiloo

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 16 oktober.

Van Marian en Arie hebben we nog een mailtje gehad. Ze moesten onverwachts zondag nog vertrekken. Gelukkig om niets ernstigs. Van de andere gasten hebben we nog afscheid genomen. Mij eerste eigen limerick ooit viel best in de smaak gelukkig. Ons arrangement komend weekend in Lekkerkerk hebben we geruild met Guus en Agaath. Wij gaan 10 november voor hen naar Norg. Dus Maria alvast tot ziens.

 

Zondag 15 oktober.

Daar was ie dan. De zon in al zijn pracht. Eerst nog wat werkzaamheden aan het journaal en daarna zijn we naar Castricum aan zee geweest. JOH DAT WAS DRUK. De file hebben wij kunnen omzeilen door door Castricum te rijden. Alleen even wachten voor het parkeren. Daarna een fikse strandwandeling gemaakt en natuurlijk even bij komen op een terras.

Terug in Heiloo zijn we nog naar de kapel geweest en hebben we de tuin doorgewandeld. We hebben weer heerlijk gegeten. Nu op weg naar de laatste zitting.

 

Zaterdag 14 oktober.

De dag van gisteren zijn we zonder kleerscheuren door gekomen. Het bridgen verliep vlot en de meesten kozen vervolgens voor een goede nachtrust. Vandaag stond fietsen op het programma. De meesten elektriek, maar de jeugd koos voorde klassieker. Krom gebogen over het stuur tegen de wind. Het waaide best wel en de temperatuur kon ook de verwachtingen niet waarmaken. Als de zon doorbrak was het lekker, maar er was toch wat teveel bewolking. Om 17:45 weer aan het diner. Opnieuw een hele lekkere maaltijd en vlot. Een uurtje later konden we van tafel.Kan iedereen zich nog mooi even voorbereiden op de zitting van vanavond.

Vrijdag 13 oktober.

De 13e of niet, de dag begint bij ons in het Noorden fantastische. Volop zon. Wij willen een uur of één in Heiloo zijn. Kunnen we de journaals op tijd afleveren bij de receptie en daarna in alle rust de speelzaal in richten. Het is nou eenmaal vrijdag de 13e dus we moeten het ongeluk nu ook weer niet over onszelf  afroepen. Mocht je ons nodig hebben, onder het menu-item contact staat het telefoonnummer waarop we bereikbaar zijn, maar je kan ook even bij de speelzaal kijken. Misschien zijn we daar nog. Anders tot straks