Fletcher Hotel Heiloo 24-27 november 2017

De foto’s van het arrangement staan onderaan deze pagina. Scroll even naar beneden. Ook als er meerdere series zijn, moet je steeds even na beneden scrollen om de foto’s te bekijken

Maandag 27 november.

Het lijkt er op, dat we naar huis moeten zwemmen. Het regent hard en de verwachting is, dat het hard blijft regenen. Arie mijn partner moest al vroeg weg. Helaas heeft hij niet het goede journaal gekregen, net als de anderen. Geen idee hoe het kan, maar alles was goed behalve de uitslag van de 3e zitting, maar op de computer stond en staat het wel goed in het bestand. Nou ja zo belangrijk is het nou ook weer niet, maar ja we waren wel tweede. Weliswaar op grote achterstand van Hans en Willy. Vanavond ga ik  in Makkum met Hans spelen op de Sinterklaasdrive. Ach ja het wordt weer tijd voor een kaartje leggen toch. 

Zondag 26 november

De wekker gaat op de standaard tijd. Het is droog. Er komen wel donkere wolken over, droog blijven zal wel een ander verhaal worden. Onze gasten hebben besloten, dat ze zich nog wel een keertje konden omdraaien. Het blijft namelijk lang stil in de ontbijt ruimte. Enkelen gaan een familie bezoek afleggen en de rest kiest voor de stad. In Alkmaar zijn de winkels open en waarschijnlijk is dat een verstandige keuze. Zo vlak voor Sinterklaas zal het vast wel gezellig zijn. Het bridge verliep zaterdag weer soepel. Omdat we even moesten wachten op de bitterballen, ze moeten wel goed warm hé, hebben we de uitslag maar in de zaal gedaan, maar vervolgens en masse naar de bar. Konden we nog mooi even nazitten en toch nog heel redelijk op tijd naar bed.
Nu het journaal voor morgen voorbereiden en dan ook maar even naar Alkmaar denk ik. De bus lijkt een goede optie.

Zaterdag 25 november

De dag begint mooi, maar rond half twaalf krijgen we een dikke onweersbui. Iedereen die in de stad is kan schuilen, maar ik weet ook, dat er sommigen bij een voetbalwedstrijd staan. Hoop dat ze nog in de kantine zitten/kunnen.Het bridgen ging gisteravond wel soepel. Zat zelfs een echte 7 SA in en wie goede oren heeft, heeft dat mogelijk ook gehoord. Er moest door de 8 tafels behoorlijk worden geleend, dus welk spel het was bleef een verassing tot je de kaart op raapte. Gelukkig het gehoor van ons ouderen is wat minder, maar oppassen blijft het. Rond 23:00 uur konden we uitslag bekent maken.

Vrijdag 24 november.

Nog even via Sneek. Komen Douwe en Joke tegen, die gaan vast ‘shoppen’ voor de nieuwe groepsfoto van de Boon-a-part medewerkers. We zijn nog mooi op tijd in Heiloo. Een maand geleden waren we hier ook, dus alles is vertrouwd.
De deelnemerslijst veranderde de laatste dagen een paar keer. Resultaat we spelen met een extra tafel. Weliswaar alleen invallers, maar een derde keer afbellen wordt wat te gortig. Bridgers die enige angst voor een kleinere groep hebben, kunnen dus opgelucht adem halen. Moet zelf meedoen. Heeft absoluut niet mijn voorkeur want juist dan gebeuren er meestal zaken die de aandacht vragen. Nou ja we zien wel.