3 thoughts on “De Witte Brug”

 1. Hallo Albert en Meta,

  Ik zag net de foto’s en tot mijn verbazing was er een foto van mij op de pont in Krimpen.
  Ik begrijp nu dat ik dus naast jullie gestaan heb op de pont zonder jullie te herkennen.

  Bedankt voor het goed georganiseerde gezellige weekend.

  Beantwoorden
 2. Dank voor het leuke weekend. Super goed georganiseerd. Waar kan ik de uitslagen vinden? Kan ze ook niet vinden op de site van Bonaparte maar dat zal zeker wel aan mij liggen. Groeten Valentine

  Beantwoorden
  • Dank je wel. Elke keer weer blij dat het goed is gegaan. Nee het ligt niet aan jou. De uitslagen kun je niet vinden op de website van Boon-a-part.Je moet voor de meesterpunten inloggen op jouw eigen mijnNbb account. Daar kan je zien hoeveel meesterpunten je hebt gekregen dit arrangement. Ook ik kan het niet bekijken helaas. Dit is wel een terugkerend item. Mogelijk kan het management er een oplossing voor vinden. De nieuwe licentie voor het gebruik en de daarbij behorende rechten/plichten zijn dit jaar gewijzigden helaas niet in een gunstige zin voor ons.

   Beantwoorden

Leave a Comment