De Gelderse Poort 26-29 juli 2019

Zondag 28 juli

De dag was met een zonnetje begonnen. Wel een stuk frisser, maar heerlijk om buiten te zitten. Dat hebben we dan ook gedaan tot tegen enen. Vervolgens nog even fietsen en daarna kijken naar Max.
Het laatste diner was een feestje en ook heel gezellig. Helaas is er vandaag nog een paar vertrokken. Ook hier was naast ander lichamelijk ongemak de hitte een voorname boosdoener. Maar liefst 6 mensen zijn vertrokken. Waarschijnlijk een record.:((

Zaterdag 27 juli

Overal buien, maar niet in Ooij. Dus ook vandaag bleef het heel warm. We zijn naar de Spar geweest en via een tussenstop bij de ijssalon terug gekeerd. Ook wij realiseren ons dat je gewoon domweg rustig aan moet doen.

Vrijdag 26 juli

Tot Nijmegen hadden we een voorspoedige rit. De waalbrug wordt aangewerkt, dus dat betekende een omleiding. Blijkbaar gold dat niet voor iedereen, zo hoorden we later, want vrijwel niemand volgde onze route. Verder ging alle gewoon goed. We worden steeds beter blijkbaar. Bij aankomst waren Nico en Wil er al. Een hartelijk weerzien dus. ‘s Avonds en ‘s nachts hebben we wel problemen gekend. Helaas moest er tot twee keer toe een ambulance komen. Gelukkig liep alles voor de betrokkenen goed af, maar de schrik zat er wel in, dat beide personen en hun partners zijn zaterdag ochtend huiswaarts gekeerd. De temperaturen van rond de 40 graden eisten hun tol.