De witte Brug 26 april 2019

Zondag 28 april

Vandaag echt een bewolkte dag. Een enkele bui en verder steeds grijzer in de loop van de dag. Voor ons de dag om naar Booijmans van Beuningen te gaan. De Bauhaus expositie spreekt ons aan en binnenkort, eind mei, sluit het museum voor een aantal jaren. We zouden met de waterferry, maar zijn toch maar met de auto doorgereden. Vanavond alweer de laatste zitting. HET LIJKT WEL STEEDS SNELLER TE GAAN ZO’N BRIDGEARRANGEMENT. Verbeelding natuurlijk, edoch….

Zaterdag 27 april Koningsdag

Normaliter doen we mee aan de Koningsdrive in Oenkerk, maar dit jaar dus niet. We worden met regen wakker, maar gelukkig breekt er een zuinig zonnetje door en het blijft overdag voornamelijk droog. We hebben Anneke opgezocht in haar nieuwe huis en toen het centrum van Lekkerkerk opgezocht. Pech net niets te doen en een kort maar heftig buitje deed ons beslissen om het hotel op te zoeken. Wel noch getuige van een achtervolging door de politie. Afloop onbekend. Op TV naar de uitzending van Amersfoort gekeken. Ook daar bleef het droog en het was er erg gezellig zo te zien.

We zijn weer los.

Vrijdag 26 april

Vandaag zonder enige hulp, en zonder fout te rijden, naar Lekkerkerk gereden. Meestal hebben we nog wel enige hulp nodig van TomTom of Google, maar nu niet. Het is dan ook de 5e keer dat we in De Witte Brug zijn. Vanmiddag ook Anneke nog ontmoet en morgen gaan we haar appartement bekijken. De verzorging bij het eerste diner was weer dik in orde en ook zien we weer bekenden.

We kunnen wel wat meer rondjes spelen lijkt het. Althans vanavond ging het wel super snel.