Resort-Hotel Zutphen 29 maart – 1 april

Maandag 1 april

We hebben ‘s nachts nog opgeruimd, dus na het ontbijt, dat opnieuw erg gezellig werd, was het enkel nog inladen. Terug ook over Zwolle, die A6 is een crime. We waren rond half één thuis. De bridge materialen staan nu ook in de container, want komend weekend gaat de verhuizing los.

Zondag 31 maart 2019

Terwijl ik dit typ breekt de zon door. De verwachting voor vandaag is bewolkt en af en toe regen. Grappig. De overgang van wintertijd naar zomertijd werd uitbundig gevierd. Karaoke, dans en zang.
Buitengewoon gezellig. De Groningers weten van feesten. Het museum More in Ruurlo was zaterdag in trek en vandaag staat More in Gorsel op het programma van velen. Dit isde eerste keer dat we een arrangement hebben met drie groepen deelnemers. Een groep uit Haarlem, Enschede en Groningen. Heel bijzonder.

Zaterdag 30 maart

Een stralend begin van de dag. Het inbrengen van de email adressen en het opzetten van de nieuwe competitie kost de nodige tijd. Om half twee wandelend richting de stad, maar de bus is toch geen optie en uiteindelijk de auto maar gehaald. Een wandeling over de markt en natuurlijk even shoppen.
Terug in het hotel even rusten en daarna aan andermaal een heerlijk diner. Iedereen kent nu de procedures dus het werkt een stuk soepeler.

Vrijdag 29 maart

Het valt allemaal reuze mee. Vroeg de post bezorgen en de bureaus zijn door Ilona snel uit elkaar gehaald en door twee dames naar buiten gebracht. We kunnen op tijd vertrekken en ook de rit (Bij Joure net een ander route kunnen kiezen) verliep zonder problemen. De A6 gaan wij niet meer gebruiken. In het hotel met de manager de zaken nog een keer goed doorgesproken. En het verliep vrijdag dan ook prima.